nuffnang ads

Jul 13, 2010

what u waiting for....


nikon d3000....

gila looser, umur dah 19 baru 1st time jejakkan kaki ke times square, yela x mampu kot...dekat jb city square ade la tapi x se'mega' TS ni...tujuan asal ke Ts sebenarnya nak beli dslr je tapi selepas dihasut oleh aizad dan rakan2 beliau, shopping la sikit. Tah mana2 je dorang bawak aku,follow jela cam kerbau kena cucuk hidung.
Jalan punye jalan x sedar jam dah pukul 8 malam so apa lagi cepat2 cari kedai camera, malas nk beli kat lowyat coz dah macam2 kes aku dengar. Lastly berjaya gak menggenggam DSLR Nikon d3000, harga berpatutan, bajet rm2000 je. Berkat kesabaran yang tinggi. Thanks kat akak aku, Lina sebab support duit..hahahaha...jasamu dikenang sampai bila2.sumpah!
Perut pon semakin kuat berkeroncong, melayan budak2 ni akhirnya makan katgasonline,1st time jugak kot. Keluar Ts je abg ipar aku amek then went to i-city,saja round2....not bad la! macam2 kaler,tgh best snap picture jap lagi betri low,bengang betul...yela baby baru kot..huhu. xpe next time ada lagi. Hari yang panjang........................................................................................!

















*p/s-dah ada idea untuk storyboard, siapa2 nak jadi pelakon boleh call :)

2 comments:

  1. mati lerr...name aku tak pasal naekkan..

    ReplyDelete
  2. hahahahaha.....dah mmg ko punca...

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...