nuffnang ads

May 12, 2010

baybee

FB memang menggiankan sehingga manusia ketagih akan kehadirannya. Entah apa agaknya ramuan yang digunakan but for sure ia diilhamkan oleh pemuda israel yg bernama Mark Zuckerberg! wallahualam...

Kami hanya gunakan FB sebagai wadah atau medan utk berkomunikasi so pergi matila mereka2 yang tak suka 2. Yang penting entry kali ni bukan nak cerita pasal fb. Its about my gay partner...hahahahaha...handsome x beliau?

Nama dia zafirah amani, agak gila2..
kalau bertudung memang ayu+cun habis!
sempoi.
dia minat indie band kot?
pernah digosipkan dengan fae n laen2 lagi..
katanya beliau gay....hahahahaha...
amani amani amani amani.


Maafla kepada mereka2 yang tak puas hati 2. Pape pun aku still x berhenti lagi gelak dari tadi...ada juga ke hubungan macam ni kat dunia ni? :P Hopefully hanya rekaan semata2 oleh beliau....kami happy! so ada masalah??

*sorry pic agak seksi sedikit..lalalalala..but cute!

5 comments:

  1. baybee ! hahah i loikeeee :p

    ReplyDelete
  2. speechless......
    atleast aku ngn ibnu msih bleh diterima akal jugak lah...korg...perghhh...!!!!!!

    ReplyDelete
  3. ko same jantina doe..hahaha..leh trima akal? haha

    ReplyDelete
  4. giila aku baru perasan entry ni... kurang hasam kau wawan..

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...