nuffnang ads

Jan 8, 2011

tak salah pon kalau tahu.

hari ini aku nak bongkar rahsia yg selama ni mungkin perempuan kat luar sana tak tahu tentang lelaki. aku sebagai seorang lelaki pon aku rasa aku ni complicated, sangat! nah ambil ni: betul betul dari seorang lelaki!

1. lelaki biasanya akan start conversation dengan bertanya "awak dah makan"? "awak buat apa?", sebab? nak hilangkan rasa nervous and pada masa yg sama tu tanda dia ambil berat tentang perempuan tu cuma perempuan selalunya tak perasan pon benda ni.

2. lelaki akan berpeleseran seharian tetapi hanya memikirkan perempuan yg dicintai sebelum tidur. tak percaya tanya boyfriend korang betul ke tak. berani kerat jari kalau dia jawab tak.

3. lelaki sebenarnya paling TAK SUKA bila perempuan cerita pasal ex-boyfriend dorang. so AWAS jangan pernah gatal pergi cerita kenangan manis kau dengan ex ex yg sebelum ni.

4. lelaki akan jump to conclusion dia sendiri kalau perempuan tak bagi jawapan yg lengkap. apa susah sangat ke ambil masa sekejap untuk explain perkara sebenar?

5. lelaki suka usik, kacau dan bergurau dengan perempuan yg dorang cinta atau sayang. sebab dengan cara ni lelaki akan rasa lebih rapat dengan pasangan dia. betul tak?

6. lelaki mungkin tegas dengan kawan kawan or family tapi percayalah lelaki sangat sangat MANJA bila bersama dengan perempuan yg dia cinta.

**kepada simpolan binti simpolan, sila take note!


2 comments:

  1. yg nombor satu mmg betul,,tp bosan lah,,kalau asyik tnye cmtu je,,:DD

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...