nuffnang ads

Nov 8, 2010

betul ke ni?


okay gadis gadis di luar sana, talian aplikasi online untuk mengisi borang kekosongan di hati ku ini telah di buka sekarang. for more detail add saya di facebook, skype, ym dan sebagainya. surat menyurat tidak akan dilayan. tertakhluk kepada terma & syarat. hanya 5 permohonan terawal sahaja akan diproses.

wan mohamad shaharudin


kau dah desperate sangat ke ni?
lebih kurang la!!

hot sangat ke kau ni?
tak langsung -.-

kenapa 5 je?
sebab aku tahu nak dapat 1 pon susah.


10 comments:

  1. aplikasi anda akan diproses dalam masa sebulan. :)
    bodo nye post aku kali ni. kurang kasih sayang camni la -.-

    ReplyDelete
  2. haha,,,,,mengerikan la ko wan,,,
    haha,,,,LUCU LA ANDA NI!!hahahahahaha

    ReplyDelete
  3. paieeeee?????? bolehhhhhh!!!!!

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...