nuffnang ads

Nov 13, 2010

jangan besar okay


tiba di klang, hati gembira sebab aku tahu budak budak ni akan selalu follow aku and kalau boleh nak usha semua yg aku buat kat laptop ni. mungkin dorang nak tolong aku pilih mak uda yg sesuai untuk dorang kot! haha sabar ye anak anak buah ku sekalian. time ni aku tgh facebook, ha sekali 4 org datang nak ni la, nak tu la.. ok jom kita bergambar.

dari kiri: khairiah, haiqal, aqil n luqman(paling pemalu)

say keju! :)

semua buat muka bila pak uda join..*sigh

kami comel kan?

aqil(baju oren) ni memang suka posing, tengok la semua gambar dia.

:)

bye bye semua..thanks sebab layan kami :)

*korang jangan besar cepat sangat okay.

salam sayang
pak uda

8 comments:

  1. COMEL WEH. nak jadi mak uda diorang la camni. HAHAH

    ReplyDelete
  2. thanks petto :)
    mak uda? gulppsss! :p

    ReplyDelete
  3. pak uda.....mane ade dorang nak tolong cari 'mak uda'......huhuhu..dorang akan dapat PAK UDA gak sorang lagik..ngehehehe

    p/s: RINDUUU kau doe.....da la comeyl! hahah

    ReplyDelete
  4. mak straight nok! choi! haha thanks roomate kuh! xtahu next sem dpt sebilik lg ke x -..-

    ReplyDelete
  5. gile comel,,,,bestnye anak sedara sume da bsr2,,,,

    ReplyDelete
  6. "paaakkk kuudeeeee!!!!" kate sepupu saye yg pelat kepada bapak saye! hahhaa!! pak kude wawaaaann!!!

    ReplyDelete
  7. ye pae ye..kuda pon boleh. :) seronok x dpt kwn ngn kuda?

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...