nuffnang ads

May 7, 2011

biaq pi la..

menyedari diri sendiri sudah berpunya adalah satu perkara yg sukar untuk percaya. benda ni datang tiba tiba, kadang kadang tengah makan nasi dengan tomyam time tu jugak boleh terfikir, "aku dah ade girlfriend rupanya". tak cukup dengan tu, ni tengah bawak bola ni tinggal nak score je tapi tiba tiba pause "aku dah ada girlfriend". so any idea?

im ur M.I.C.A. rite? :)

kadang otak ni terfikir, over sangat ke aku ni? peduli la apa orang nak kata as long tak salah, bapak aku pun tak pernah marah. biaq pi la orang nak kata apa.

*a short post but take a long time to finish. imy.

4 comments:

  1. wah tu gmbar gf ko ke wan!! comel la!!
    :D :D :D

    ReplyDelete
  2. hahaha..yela kot..tah.. :D

    ReplyDelete
  3. ceh tak mengaku....rugila x mengaku!! :D

    ReplyDelete
  4. eh apsal rugi plak? huhu..yela kot.. :)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...