nuffnang ads

May 5, 2011

saya bukan gay, saya okay

sekarang ni sibuk kes video seks anuar, kes liwat si saiful pun tak settle lagi. cuba fikir logik akal, kenapa lepas kes liwat timbul kes video seks? sebab dia nak buktikan yang dia tu straight. see, ni semua mainan politik, budak budak apa tahu..

masalah sekarang ialah bukan pasal anuar, bukan juga saiful. tapi lelaki yg secara zahirnya straight, kat mata orang wah kacaknya kau, macho gila sial, siap ada awek cun melecun tapi hakikat yg orang tak tahu kau bengkok.aku just imagine macam mana la respon girlfriend mereka yg tak berapa nk straight ni bila tahu badan yg dia peluk tu dikongsi oleh LELAKI lain.

kejap, kes macam ni boleh diklasifikasikan sebagai curang ke? kalau pencegah maksiat datang ketuk pintu bilik hotel then kat dalam tu ada dua orang lelaki je, tak kena tangkap kan? tak kena tangkap sebab pada zahir semuanya okay, tak ada orang nampak. *bodoh, buat apa sewa hotel, kat rumah pon boleh, kata sama jantina.

ni boyfriend kau?

SEKALI LAGI DIINGATKAN NI CERITA LELAKI STRAIGHT YG ADA GIRLFRIEND TAPI PADA MASA YG LAYAN LELAKI, GAY KOT. TAK ADA KENA MENGENA DENGAN PONDAN, NYAH OR SEBAGAINYA. *takut misunderstanding..

"ala rileks la bro bukan haram pun lelaki dengan lelaki sentuh sentuh, sama jantina apa." memang la tak haram tapi kalau dah pegang tu pegang ni, berbalas lovebites, tu kira tak ada apa apa? tak nak cakap pasal halal haram? okay ketepikan.. yg penting tak kesian ke kat girlfriend kau tu.

hanya jauhari yang mengenal manikam. jangan judge buku based on kulit dia. kepada perempuan perempuan kat luar sana, nak cari boyfriend bukak mata luas luas melainkan korang SUDI berkongsi kasih dengan partner GAY boyfriend kau tu. macam mana nak detect gay ke tak? tunggu next post..

sekali lagi,
saya bukan gay, saya okay.


3 comments:

  1. x sabar benor nak menikah dah ni...?

    ReplyDelete
  2. mne la ko dpt gmbr 2?? hahahah

    ReplyDelete
  3. agak la dah x sabar benor dah ni..boleh tlg kahwin kan? google image sudah..

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...